دست در دست توليد

دكتر علي عسكري در نشست كميسيون ويژه حمايت از توليد ملي مجلس بر حمايت كامل رسانه ملي از توليد كنندگان تاكيد كرد

دست در دست توليد

دست در دست توليد

رئيس رسانه ملي در نشست مشترك جمعي از مديران صداوسيما با اعضاي كميسيون ويژه حمايت از توليد ملي مجلس شوراي اسلامي با اعلام آمادگي رسانه ملي براي حمايت همه جانبه از رونق توليد، گفت: دست تمام دلسوزان حوزه اقتصاد را به گرمي مي فشاريم و براي موفقيت آنها تلاش مي كنيم.

به گزارش روابط عمومي رسانه ملي، دكتر علي عسكري در اين نشست با يادآوري شكاف عميق بين ايران و كشورهاي پيشرفته در اواخر دوره پهلوي، به پيشرفت هاي چشمگير در 40 سال اخير با وجود مشكلات گوناگون مانند جنگ، تحريم و خصومت هاي مختلف اشاره كرد و گفت با وجود همه اين پيشرفت ها، ما همچنان در مدل اقتصادي و نحوه مديريت آن، دچار سردرگمي هستيم، انگار قطار اقتصادمان، لكوموتيو ندارد و تكليف مديريت اقتصادي مشخص نيست.

رئيس رسانه ملي با تاكيد بر اين كه حق با توليدكننده است چرا كه خود توليدكننده هم در واقع مصرف كننده خدمات دولتي محسوب مي شود گفت: بايد طوري حركت كنيم كه موانع پيش روي توليدكنندگان برداشته شود و كساني كه به دنبال ايجاد اين موانع از طريق كاغذبازي، رشوه و… هستند بايد در مقابل قانون پاسخگو باشند.

رئيس رسانه ملي با تاكيد بر اين كه نگاه رسانه بايد توسعه محور و پيشرفت مدار باشد عنوان كرد: برنامه هاي مختلف نيز با همين هدف به منظور تشويق مخاطبان براي توليد، حركت و جهاد ساخته مي شود. وي از اصلاح نگاه به سرمايه داري در سريال سازي خبر داد و گفت ما بايد گونه سرمايه داري مطلوب اسلام را تكريم كنيم و با نگاه هاي وارداتي سوسياليستي در پي تخريب سرمايه داري مشروع و قانوني نباشيم.

دكتر علي عسكري با اشاره به تاكيد رهبر معظم انقلاب(مدظله العالي) بر اقتصاد در سال هاي اخير به راه اندازي شبكه «ايران كالا» در سال 96 براي حمايت از كالاي ايراني كه شعار سال بود، اشاره كرد و گفت ما هم اكنون نياز داريم تا به مسائل راهبردي و كلان حوزه اقتصاد هم بپردازيم.

رئيس سازمان صداوسيما گفت علاوه بر بانك ها، شركت هاي مشاور و فناوري اجتماعي هم بايد شركت هاي كوچك، صاحبان مشاغل محدود و خانگي را زير پوشش قرار دهند و حالت «مرشد» داشته باشند. رئيس رسانه ملي اعلام آمادگي كرد رسانه ملي براي تقويت شركت ها و بانك ها، از هيچ تلاشي فروگذاري نكند. دكتر علي عسكري در بخش ديگري از سخنان خود با بيان اين كه ايران، بهشت فرصت هاست با انتقاد از فرصت سوزي هاي اقتصادي در كشور گفت: بايد از فرصت هاي موجود براي خدمتگزاري به مردم استفاده كنيم و با هم فكري و هم افزايي، براي حل مشكلات كشور گام برداريم تا كشورمان روز به روز در عرصه هاي مختلف جهاني، قدرتمندتر شود.

دكتر علي عسكري در پايان تاكيد كرد ما دست تك تك افراد دلسوز در حوزه اقتصاد را به گرمي مي فشاريم.

در ابتداي اين نشست كه سه ساعت طول كشيد، مرتضي ميرباقري معاون سيما كه رئيس ستاد رسانه اي رونق توليد صداوسيماست در گزارشي كوتاه به بيان اقدامات انجام شده توسط اين ستاد پرداخت. سيد امير سياح، دبير اين ستاد هم با پخش چندين كليپ به تشريح ساختار و اهداف ستاد رسانه اي رونق توليد صداوسيما پرداخت و از تشويق كارآفرينان، بيان موانع و تمهيدات براي رفع آنها در قالب توليد محتوا، ساخت كليپ و… خبر داد.

استفاده از محبوبيت بازيگران

ده نفر از نمايندگان كميسيون ويژه رونق توليد مجلس شوراي اسلامي كه در اين نشست حاضر بودند به بيان ديدگاه هاي خود پرداختند. عبدالرضا مصري نايب رئيس مجلس و عضو كميسيون ويژه رونق توليد، صداوسيما را هم توليد كننده و هم مروج توليد دانست و خواهان ترويج فرهنگ كار به جاي فرهنگ شغل شد.

حميدرضا فولادگر، رئيس اين كميسيون با تشكر از برنامه هاي مختلف صداوسيما ضمن معرفي كميسيون و اقدامات انجام شده از آمادگي تمام اعضاي كميسيون براي حضور در برنامه هاي گوناگون رسانه ملي جهت تشريح اين اقدامات خبر داد. محمد حسين فرهنگي، ديگر عضو اين كميسيون هم خواهان استفاده از ظرفيت محبوبيت و تاثيرگذاري بازيگران براي ترويج فرهنگ توليد شد.

اقدامات مجلس براي رفع مشكلات

محمدرضا پورابراهيمي با بيان مشكلات توليدكنندگان اعلام آمادگي كرد تا اقدامات مجلس براي رفع اين مشكلات را در رسانه ملي منعكس كند. عباس پاپي زاده هم رسانه ملي را عامل تحرك توليد معرفي كرد و گفت اما همه اين بار نبايد بر دوش رسانه ملي باشد و بايد از دولت هم مطالبه گري كرد. وي از حمايت مجلس از انعقاد تفاهم نامه ميان صداوسيما و وزارتخانه هاي اقتصادي خبر داد. مهرداد بائوج لاهوتي، ديگر عضو كميسيون هم خواهان توجه ويژه به فرصت سوزي ها شد. رحيم زارع سخنگوي كميسيون هم به بعد نظارتي رسانه ملي اشاره كرد و از فرصت سازي رسانه ملي براي رفع موانعي مانند تحريم تقدير كرد. هادي قوامي، نايب رئيس دوم كميسيون هم ضمن تشكر از انعكاس مسائل اقتصادي، خواهان افزايش اين انعكاس ها شد. محمود شكري ديگر عضو كميسيون ويژه رونق توليد بود كه در سخناني خواهان تنوير افكار عمومي در مورد فعاليت و تخصص نمايندگان شد تا مردم از تخصصي بودن اين حوزه، آگاه شوند. حجت الاسلام محمدحسين حسين زاده بحريني هم خواهان موضع گيري هاي روشن رسانه ملي در برابر انتخاب هاي اقتصادي شد.

Comments are closed.